09.06.2020  |  Interior  |  Bad

Ny glans til badeværelset

Mange foretrækker, at badeværelset indrettes enkelt, roligt og med tekstiler og tilbehør, der passer til formålet - og det er præcis, hvad Zone Denmarks nye badserie SUII tilbyder.

Zone Denmark føjer nu et helt nyt materiale til sortimentet. SUII er fremstillet i højglans akrylplast, der har en høj slagstyrke, der blandt andet klarer sig godt til produkter, der bruges i gulvhøjde. 

Men det giver først og fremmest et nyt, eksklusivt look, der leder tankerne hen på japanske lakæsker, og som klæder badeværelsets enkelhed. Alle SUII's produkter kendetegnes af et helt nyt design med en cylindrisk silhuet. Den munder ud i et blødt knæk forneden, som hæver beholderne let fra overfladen og skaber designmæssig sammenhæng - fra sæbedispenser til pedalspand.  

Som noget helt nyt er hovedet på SUII-seriens toiletbørste fremstillet af silikone - en lille revolution, der giver børsten et markant udseende og højner både effektivitet og hygiejne. 

Serien består desuden af sæbeskål, der holder sæben tør og hygiejnisk, samt sæbedispenser og tandbørstekrus, der begge fås i hhv. en lav og buttet og en høj og slank version. Endelig omfatter SUII en 4 liters pedalspand, der skjuler de mekaniske dele i designet. Som ekstra feature er bunden på alle produkter forsynet med dæmpende silikone.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere