04.12.2019  |  Business  |  Branchenyt

Ny fremtid for Bahne & co.

Den 27. november overtog Cozy Living Bahne & Co’s salgsaktiviteter af Bahne, Margit Brandt og Gorm’s.

Den nye samarbejdsaftale bygger på at salg, marketing og distribution af de tre interiørbrands; Bahne, Margit Brandt og Gorm’s overgår til Cozy Living og det skal give butikkerne direkte adgang til et europæisk forhandlernet og en effektiv online b2b platform. Det skriver Bahne & co. i en pressemeddelelse.

Den nye samarbejdsaftale giver Bahne & Co’s kunder direkte adgang til Cozy livings effektive webshop og et endnu større sortiment.

“Cozy living er et perfekt match for Bahne & CO. Deres velfungerende online platform og vidt forgrenede distributionsnetværk udgør en effektiv partner for vores brede sortiment, som dermed vil nå ud til flere kunder”, siger Jacob Bahne.

Cozy living er en engrosvirksomhed i stærk udvikling. Fokus har fra første dag været at give kunderne en velfungerende og enkel webshop og effektiv distribution af varerne.

”Vi er meget glade for at kunne byde de tre stærke brands velkommen i vores portefølje af nordisk inspirerede interiørserier. Aftalen betyder, at vi kan udvide vareudvalget med et par tusind nye varer. Alle fire brands komplimenterer hinanden og samlet kan vi tilbyde vores kunder et meget stærkt kvalitetssortiment som dækker stort set alle områder indenfor interiørbranchen”, siger Tine Timm Hemicke, adm. Direktør Cozy living. Hun forventer ligeledes at det markant større vareudvalg vil være med til at sikre, at Cozy living kan holde fast i deres solide vækstrater.

Bahne & Co vil fortsætte med at udvikle og sælge brandet Miss Etoile, samt distribuere Ecooking til udvalgte kunder i Danmark fra kontoret i Vejle.

www.cozyliving.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere