15.02.2017  |  Interior  |  Tekstiler

Ny forårskollektion fra Notes by Susanne Schjerning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Notes kollektion præsenteres med et nyt og mere enkelt design udtryk, stadig med botaniske motiver, men nu kombineret med en ny grafisk enkelthed.

Blød velour & støvede nuancer

Der er redt op til botanisk drømmeland med de nye tekstiler fra Notes by Susanne Schjernings forårskollektion 2017. Du kan næsten høre suset fra palmerne, når du lukker øjnene, og mærke sandets bløde varme, mens du putter dig i de vamsede velourtæpper i douce nuancer.

Den nye kollektion er bygget op i tre farvetemaer, så samme design fås i farverne Jungle, Midnight og Sand. Samtidig er der taget særligt hensyn til både ham og hende i designet; du kan nemlig selv vælge enten det maskuline eller det feminine look, afhængig af hvordan du vender sengetøjet.

Og så har du måske bemærket, at selv navnet er nyt. Notes by Susanne Schjerning er en videreudvikling af det 15 år gamle brand Design by Susanne Schjerning. De botaniske mønstre vil stadig dukke op, men udtrykket er mere enkelt og grafisk. Lige nu sidder Susanne på sit studie og udvikler sin hidtil største kollektion, der lanceres til efteråret – og vi kan godt garantere, at du her for alvor vil se en ny og langt mere rå side af Susanne Schjerning!

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere