14.10.2022 | Navnenyt

Ny Export Manager hos NorviGroup Denmark A/S

Kenneth Sørensen, Export Manager

Det er med stor glæde at vi har ansat Kenneth Sørensen til at varetage salget af vores danske luksusdyner og -puder på eksportmarkederne fra oktober 2022. Kenneth er et kendt ansigt i branchen, med mere end 17 års erfaring med salg af danske dunprodukter i udlandet.

Kenneth er en sand globetrotter, der elsker at rejse i Asien, Nordamerika og Sydeuropa – hvilket han får rig lejlighed til i sit nye virke her hos os.

På den private front er Kenneth glad for god mad – samt en ivrig løber, med planer om at deltage i de største maratonløb rundt om i hele Verden.

Vi håber at du vil tage rigtig godt imod Kenneth, når du møder ham ude i marken. Det har du bl.a. mulighed for på Heimtextil messen, der finder sted i Frankfurt d. 10. – 13. januar 2023.

Mere fra NorviGroup Denmark A/S

NorviGroup Denmark A/S

https://norvigroup.dk

Hos NorviGroup Denmark A/S designer, udvikler og producerer vi dyner og puder på fabrikken i Vamdrup - det har vi gjort i mere end 20 år. Vi er nok mest kendt som Quilts of Denmark®, der i dag er vores største brand med det absolut største sortiment indenfor dunprodukter. Vi var de første til at udvikle en aktiv temperatur regulerende dyne ved at udnytte NASA…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere