02.01.2018  |  Business  |  Branchenyt

Ny direktør til familieejet interiørvirksomhed

Tre søskende træder tilbage og overlader den daglige drift til ny direktør.

Den succesfulde interiørvirksomhed House Doctor, der indtil nu har været under ledelse af de tre søskende Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen får ny adm. direktør med Anders Hegaard, der tidligere i år som den sidste dansker forlod topledelsen i den japanskejede værkstedskoncern Kyocera Unimerco. Det skriver Børsen i dag.

House Doctor blev stiftet af de tre søskende tilbage i 2001 og er i dag en succesfuld interiørvirksomhed. I 2016 nåede omsætningen i House Doctor 300 mio. kr., mens overskuddet steg til 55 mio. kr. efter skat. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Nu ønsker familietrioen at træde tilbage fra den daglige drift og Anders Hegaard er ansat som ny adm. direktør.

"Mit job bliver at føre strategien ud i praksis. Vi har en vækstplan, der går ud på at nå en omsætning på 900 mio. kr. i 2021," fortæller Anders Hegaard til Børsen.

www.housedoctor.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere