13.10.2017  |  Business  |  Branchenyt

Ny direktør hos Klarborg

Martin Klarborg Bach tiltræder stillingen.

Klarborg ApS får sidst i oktober måned ny direktør og med den nye direktør kommer der også på en række områder nyt vand i spandene. Det er Martin Klarborg Bach, der tiltræder stillingen.

Martin har stor erfaring med IPR og holder en række patenter og varemærker til sit eget navn. Martin har også været med i forhandlinger tidligere med Klarborgs forhenværende licenstager RTC, og var under den endeligt afsluttede sag om rettighedskrænkelse, hjørnestenen i Klarborgs sag mod netop RTC.

”Det vil også være vores nye direktørs primære fokus, belært af den afsluttede sag, at håndhæve vores ophavsret konsekvent og aggressivt”, lyder det fra Klarborg ApS.

Vestre landsret stadfæstede således ved dom af 7. Juli 2017, Sø- og Handelsrettens dom af 14. September 2016 uden nogen form for indskrænkning af rettighedskrænkelsens omfang eller af forbuddet overhovedet. Det betyder, at forvirringens tid er forbi.

”Der er faldet dom. Vi kan med sikkerhed sige at 514.146 enheder er produceret uden licens, og på 2-årsdagen for opsigelsens ikrafttrædelse vil Klarborg indlede erstatningssagen med et krav mod RTC på et tocifret millionbeløb”, slutter Klarborg.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere