10.05.2022  |  Business  |  Branchenyt

Ny cirkulær markedsplads bliver til i samarbejde med FDB Møbler

Nu kan danske møbelelskere kunne få fat i designs fra blandt andet FDB Møbler gennem den nye platformen Keepr Collective.

Det skal være lettere at give nyt liv til overskydende og brugte møbler fra showrooms, 2. sortering og returvarer, som er svære at komme af med. Dette vil en dansk iværksætter-trio nu slå et slag for, og med støtte fra FDB Møbler lancerer de derfor nu platformen Keepr Collective. 

Formålet er, at forbrugere kan finde og købe smukke, overskydende og brugte designermøbler og dermed være med til at forlænge møblernes levetid gennem platformen. Udvalget vil til en start blandt andet være designs fra FDB Møbler.

“Vi er utrolig begejstrede for, hvordan Keepr Collective gør det endnu nemmere at forlænge produkternes levetid. Den cirkulære tilgang til køb og salg af møbler er nemlig vigtig for at begrænse det aftryk, vi sætter på miljøet”, siger Ole Kiel, som er direktør hos FDB Møbler.

Nemt og overskueligt videresalg
Bag Keepr Collective står iværksætter-trioen Emma Lindroth, Per Rajendran og Kristine Rønde, der alle har baggrund inden for marketing. I flere år har de på første hånd oplevet, hvordan overforbrug er blevet en fast del af virksomheders og forbrugers hverdag til stor skade for miljøet, og det gav dem lyst til at bruge deres kompetencer til at ændre på dette. 

Ifølge trioen er der i Danmark en stor interesse for second-hand, men en stor del af danskerne mener, at det kan være svært at finde og købe preloved møbler. Dette var startskuddet til Keepr Collective, som netop er skabt for at gøre det mere overskueligt og nemt at købe møbler med historie.

“Med nutidens køb-og-smid-ud kultur er der er stort overskud af møbler og interiør, som aldrig får opfyldt deres formål. Det vil vi gerne lave om på med Keepr Collective. Vi er utroligt glade for at have et anerkendt brand som FDB Møbler med fra start. Deres filosofi om at producere funktionelle og smukke møbler, går hånd i hånd med vores mission om at forlænge møblers levetid”, siger Emma Lindroth, medstifter af Keepr Collective.

Til en start vil man på Keepr Collective kunne købe overskydende og brugt interiør fra danske designbrands som FDB Møbler, men drømmen er på sigt også at kunne understøtte private i salg af brugte møbler.

Keepr Collective gik i luften den 2. maj.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere