06.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

Ny business manager til Designbase i Sverige

Designbase i Sverige har 1. maj fået ny business manager. Vladimir Bourghardt Damianov skal fremover tage sig af kunderne på det svenske marked, for dermed at sikre dem, den bedst mulige support og hjælp.

”Det er nu to år siden, vi etablerede Designbase i Sverige, og det går så godt, at vi nu føler, tiden er inde til ansatte en business manager, der kan koncentrere sig om netop det svenske marked”, fortæller adm. direktør i Horisontgruppen, Rasmus Brylle, og han tilføjer, at det naturligvis også hænger sammen med, at man fra august lancerer Designbase i Norge, som nordic business manager, Hans Snestrup tager sig af med hjælp fra Vladimir.

Vladimir Bourghardt Damianov er oprindelig solo balletdanser på Den Kongelige Ballet, ligesom han har danset ved balletten i Berlin og London. Da dansekarrieren sluttede, blev Vladimir selvstændig. Siden har han været i modebranchen i syv år, bl.a.  hos Tommy Hilfiger Retail i Norge. Han har arbejdet hos Berlingske, og sidst har Vladimir været ansat hos Freeminds Media i fire år, indtil han nu tager fat på jobbet som business manager på Designbase i Sverige.

Vladimir er svensk, men arbejder i dagligdagen fra Designbase-kontoret i Danmark.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at lære interiørbranchen og kunderne at kende. Både min kone og jeg er passionerede omkring design og indretning, hun har bl.a. haft en interiørforretning, og jeg kan ikke vente med at besøge de svenske kunder både i deres virksomheder og på de forestående messer", afslutter Vladimir.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere