25.05.2023  |  Business  |  Tekstiler

Ny brandbutik

Tæppevirksomheden Linie Design åbner en ny brandbutik i København.

”Efter 40 år i branchen virkede det som det næste naturlige skridt fysisk at styrke vores position som en af de førende producenter af håndlavede tæpper i Europa. Sammen med flere andre klassiske danske mærker i hjertet af København har den nye brandbutik en førsteklasses beliggenhed på hjørnet af en smuk historisk bygning bevogtet af vagtsomme drager over indgangen”, fortæller Chief Retail og indretningsarkitekt Hanne Kortegaard, der har arbejdet sammen med københavnske Norm Architects om at skabe den sammenhængende æstetik. 

Norms tidløse skandinaviske stil var det perfekte match med vores rødder i skandinavisk designtradition, hvilket resulterede i et inspirerende rum, hvor besøgende kan interagere med produkterne, når de lærer om materialerne og det traditionelle håndværk bag designene.

Ud over det fulde standardsortiment vil kollektioner i begrænset oplag og engangsforestillinger også blive vist. Desuden er underetagen dedikeret til professionel brug og giver indretningsarkitekter og arkitekter mulighed for at bruge kreative værktøjer, der letter deres planlægnings- og udvælgelsesproces, når de vælger og udvikler tæpper til specifikke projekter.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere