01.03.2019  |  Business  |  Branchenyt

Nuura vinder German Design Award

Det danske lampefirma Nuura har vundet en German Design Award 2019 i kategorien 'Excellent Product Design - Lighting' for deres Miira-kollektion samt fået en ’Special Mention’ for Blossi-kollektionen.

Miira-kollektionen fra Nuura, består af en serie lamper i et enkelt og tidløst nordisk design. De forskellige lamper komplementerer hinanden og spreder hver især en unik stemning. Med udgangspunkt i lysekronen er kollektionen yderligere fortolket til pendler, væg- og bordlamper. Miira betyder smukt syn, og er designet af den prisvindende danske designer, Sofie Refer.

German Design Awards jury udtaler om den vindende Miira-kollektion: "Her kan en simpel form for belysning, der omfatter en kugle og holder, bruges som bordlampe eller en pendellampe - der kan forstørres efter ønske, hvilket giver mulighed for fascinerende belysningsdesign. Et smukt og tidløst design."

Hos Nuura er der stor begejstring for de fornemme priser, og Sofie Refer, Creative Director & Co-Owner, udtaler:

"Tak til German Design Award og jurymedlemmerne for at vælge vores Miira-kollektion i kategorien 'Excellent Product Design - Lighting ' og ære os med denne pris. Vi er meget taknemmelig for denne store ære og anerkendelse, som bringer stor glæde til hele Nuura-holdet".

Blossi-kollektionen fra Nuura modtog ligeledes anerkendelse i forbindelse med German Design Award, da den i samme kategori, 'Excellent Product Design - Lighting', modtog en 'Special Mention.'

Lamperne i Blossi-kollektionen spænder fra lysekrone til væg-, bord- og standerlamper, og er fremstillet i højeste kvalitet med den nyeste LED teknologi.

www.nuura.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere