29.09.2020  |  Business  |  Branchenyt

Nu skal imm cologne også kunne tilgås digitalt

Koelnmesse introducerer et digitalt koncept til de udstillere og besøgende, der ikke kan besøge imm cologne til januar næste år grundet coronakrisen.

En succesfuld messe med maksimal eksponering er målet for imm cologne til januar 2021. Derfor introducerer Koelnmesse nu et digitalt koncept under navnet ’imm cologne home’.

”Vi hos Koelnmesse tror stålfast på, at alt er muligt med vores sundheds- og sikkerhedskoncept #BSAFE4business og et positivt mindset. Denne progressive attitude er en mange nationale og internationale udstillere og besøgende deler med os. De ser frem til at netværke – også selvom det står klart for alle, at mange ting vil være anderledes til næste år”, siger Matthias Pollman, vicepræsident hos Koelnmesse og fortsætter:

”Ved at udvide messen ind i den digitale sfære skaber vi de bedste muligheder for at øge vores rækkevidde. Denne digitale rækkevide vil bruges som et nyt succeskriterie for alle vores messer i fremtiden. Det vil ikke længere kun handle om antallet af udstillere og besøgende og hvor de kommer fra – vi ønsker også at blive målt på vores digitalisering”.

Den relancerede platform vil fungere som et forum for virtuelle udvekslinger mellem industrikollegaer og et rum til at netværke med relevante kontakter. 

Foruden livestreaming af panelsnakke, vil der også være temaopdelte videochatte i en virtuel café. Besøgende, der tilgår messen online, vil desuden få mulighed for at opleve eksklusive lanceringer i private showrooms og have én-til-én snakke med udstillere.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere