05.09.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Nu er der ikke lang tid igen! mignis lander i butikkerne start oktober

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter en vellykket lancering på Formland messen, hvor mignis blev taget rigtig flot imod, er de revolutionerende bordlightere endelig på vej til Danmark.

mignis fik en fantastisk lancering på Formland, hvor der kun var positive bemærkninger fra standens besøgende. Det var især gennemgående for de besøgende, at Mencke&Vagnbys nyfortolkning af det vintage koncept var utrolig flot, og at interiørbranchen havde savnet dekorativt brugskunst.

De unikke dansk designede bordlightere er nu på vej til Danmark. Fra starten af oktober vil man kunne finde dem i udvalgte design- og interiørbutikker som bl.a. Illums Bolighus. 

Vi ser frem til, at forbrugerne endelig kan få fingrene i mignis' bordlightere. 

Mere fra FuzzyLab ApS

FuzzyLab ApS

http://www.fuzzy-lab.com

mignis er en kollektion af bordlightere, hvis formål er at stå fremme, dekorere boligen og tænde stearinlys, pejs eller grill.  mignis er en fortolkning af et vintage koncept, som er designet af Mencke&Vagnby. Der er et hul i markedet for bordlightere, da der ikke eksisterer et tilsvarende interiørprodukt. Forbrugernes udbytte af mignis er, at de ikke længere behøver at købe kedelige og billig…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere