04.08.2022  |  Business  |  Branchenyt

Novictus køber Dialægt og Citatplakat

Novictus har netop købt Dialægt ApS og Citatplakat ApS, der begge fik Jesper Buch og Jan Lehrmann som investorer i Løvens Hule i henholdsvis 2019 og 2020.

Novictus ApS, der førhen har ageret leverandør og tæt samarbejdspartner til både Dialægt og Citatplakat driver ligeledes virksomheden Poster & Frame ApS, som brandet udadtil. ”For os har Dialægt/Citatplakat ApS casen været yderst interessant, da begge virksomheder har formået at skabe et gennemarbejdet koncept med stor succes. Da vi før har haft et tæt samarbejde med begge ejerkredse og kender til den bagvedliggende struktur og tankegang, ser vi os selv som de rette købere. Vi kan give de tidligere ejere en tryghed om, at deres forhenværende selskab bliver drevet videre med respekt for forretningen”, udtaler Danni Leonhardt Wegner, medejer af Novictus ApS og Poster & Frame ApS. 

”Vi har haft et godt samarbejde med Kevin og Danni, der ejer Novictus, gennem flere år, og derfor ser vi dem som de helt rigtige arvtagere til at føre Dialægt/Citatplakat ApS videre i næste fase, særligt med henblik på at etablere sig på markeder udenfor Danmark”, siger Nikolaj Lykke Viborg. 

Poster & Frame har udviklet sig positivt på ganske kort tid og fremstår i dag med en helt unik position i branchen, da de med royaltyaftaler agerer direkte bindeled mellem kunstneren og kunden. Poster & Frame tilbyder endvidere kunstneren eksponering til et B2B netværk med forhandlere som Illums Bolighus, Magasin, Salling og Bahne — samt internationale aftaler senest med Galerie Lafayette i Paris. 

”At kunne få Dialægt/Citatplakat under vores tag har givet os flere muligheder, da vi nu kan tilbyde vores B2B kunder et større sortiment, med en produktlinje som adskiller sig fra vores øvrige sortiment. Med tilføjelsen af det nye sortiment, vil vi kunne tilbyde eksisterende samt nye samarbejdspartnere en stor mængde af synergier og fordele”, lyder det fra Danni.

”Poster & Frame har et enormt stort indblik i hele branchen samt et professionelt og stærkt setup til at kunne tage den samlede virksomhed videre til næste niveau. Det bliver spændende at følge udviklingen for unikke plakat-brands i de kommende år, og jeg føler mig helt tryg ved Poster & Frame ejerskabet”, siger Nikolaj Lykke Viborg. 

For Poster & Frame handler det om at forhandle kunstnernes produkter korrekt. En sympatisk agenda som har dannet tætte relationer med de kunstnere, som Poster & Frame dagligt servicerer. 

”Denne agenda vil ikke ændre sig med tilføjelsen af sortimentet fra Dialægt/Citatplakat. Vores kunstnere kan stadig være trygge hos os, og se dette som en unik mulighed for at kunne udvide til nye markeder. For os handler det om den helt nære forståelse for den enkelte kunstner og deres motivation. Poster & Frame er kunstnerens salgskanal til slutkunden, og det er alfa og omega, at vi har dem med på hele rejsen. Vi ser derfor frem til at kunne tilbyde vores kunstnere en større eksponering med udvidet B2B netværk og ligeledes give dem en ny platform”, slutter Danni Leonhardt Wegner.

Dialægt/Citatplakat ApS er 2x vinder af Børsens Gazellepris i hhv. 2020 og 2021, en pris som Novictus ApS i øvrigt også kan skrive på sit CV. De nye ejere af Dialægt/Citatplakat ApS driver ligeledes webshoppen posterandframe.com.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere