06.09.2019  |  Business  |  Branchenyt

Norske Anderssen & Voll i nyt spændende samarbejde

Designer børnemøbler for første gang for dansk designvirksomhed.

Danske Nofred lancerer nu de første produkter som resultatet af et spændende samarbejde med den internationalt anerkendte designduo Anderssen & Voll, der tidligere har designet for Muuto, &Tradition, Menu, Erik Jørgensen, New Works og mange flere.

De to produkter, der lanceres på Maison & Objet her i weekenden er et spejl og en knage. Begge designs er udviklet med tanke på barnets kreative sind og levende fantasi.

Det er hensigten med de nye produkterne og desuden alle Nofreds designs at gøre plads til børnene i hjemmet ved at skabe smukke og æstetiske designprodukter, der både taler til børnene, men også møder forældrenes standarder for stil og indretning. Når børnene via produkter designet til dem inddrages mere i hjemmet, føler de sig mere velkomne.

De nye produkter kan opleves på Maison & Objet, Hal 2 stand 25.

www.nofred.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere