09.10.2017  |  Business  |  Branchenyt

Gyldne tider

Normann Copenhagen byder efteråret velkommen og hylder den gyldne årstid med ny designudstilling – se billederne.

Flagskibsbutikken på Østerbro er endnu engang scene for en gennemført og overdådig designudstilling, The Runway Issue´.

Inspireret af modeverdenen byder butikken velkommen indenfor til en gul catwalk, der bevæger sig rundt i hele butikken og fremviser sortimentet på lidt anderledes vis. Inderst inde i det tidligere pinke galleri i underetagen er der også skruet op for farven gul(d). Nu forvandlet til en gylden hule, hvor enkelte Normann Copenhagen produkter, som lamperne Amp og Ikono lyser op, og skinner om kap med de gyldne rammer.

Butikkens lidt atypiske og samtidig historiske rammer taget i betragtning virker det helt oplagt at bruge disse til netop at skabe øget dramatik og iscenesættelse omkring en udstilling, og er et frisk pust i shoppeoplevelsen.

The Runway Issue’ er den tredje udstilling i Normann Copenhagens showroom, der hvert halve år gennemgår en forvandling og står klar til at præsentere et nyt eksperimenterende koncept. Det gule tema kan opleves indtil foråret 2018.

www.normann-copenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere