16.12.2021  |  Business  |  Branchenyt

Norges Varemesse skifter navn til NOVA Spektrum

Norges Varemesse skifter nu navn til NOVA Spektrum, som blev lanceret i forbindelse med virksomhedens 100-års jubilæum. Navneskiftet skal afspejle en ny tid med et bredt sortiment af tjenester, oplevelser og mødepladser. 

Stiftelsen Norges Varemesse ejer og driver NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum i Oslo. Stiftelsen beholder sit navn, men varemessen i Lillestrøm hedder nu NOVA Spektrum. 

“Vores gamle navn dækker ikke bredden i vores tilbud. Messer er en meget vigtig del af os, men vi tilbyder samtidig et bredt spektrum af andre mødepladser og tjenester. Det skal vi gøre endnu mere ud af i fremtiden. Nu har vi et navn som afspejler den udvikling vi er i, og som dækker bredden i vores tilbud”, siger Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i NOVA Spektrum. 

Samtidig melder virksomheden at navneskiftet også skal imødekomme det internationale marked.

“Vi har mange internationale gæster, og har som mål at tiltrække flere store, internationale kongresser. Derfor har vi valgt et navn, som fungerer lige godt på engelsk som på norsk. Vi glæder os til at tage det i brug”, fortsætter direktøren. 

Norges Varemesse har været vært for en række arrangementer, herunder Nor-Shipping, Bygg Reis Deg, Oslo Motor Show og Evolve Arena. Navnebyttet vil ikke få nogen betydning for disse, eller andre arrangementer. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere