04.08.2022  |  Business  |  Branchenyt

Nordstil slutter med et brag

Med 640 udstillere og et optimistisk syn på det kommende efterår og julesæson satte Nordstil sine 8.000 besøgende i købehumør, da messen løb af stablen i slut juni.

Foredrag om digitale strategier, brede sortimentudvalg og produktpræsentationer i Nordstil Forum var alt sammen af finde på dette års Sommer Nordstil, som blev afsluttet 25. Juli.

Og trods det tropiske vejr var der fokus på bestillinger, netværk, og inspiration. Messen så en stigning i antal udstillere på 20 procent og mere end 8.000 besøgende. Det betyder ifølge Philipp Ferger, vicepræsident hos Messe Frankfurt, som står bag Nordstil, at det fysiske besøg har været tiltrængt. 

“Det personlige møde er mere værdifulde end nogensinde. Det har vist sig endnu en gang af
den fremragende atmosfære på Nordstil og de mange besøgende i løbet af de sidste tre dage af messen”, siger han. 

Den næste Nordstil-messe kommer til vinter og vil holdes 14.-16. Januar 2023. Sommer Nordstil vender tilbage 22.-24. juli 2023.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere