23.03.2021  |  Business  |  Branchenyt

Nordstil ser fremad

Fra den 24.-26. juli 2021 inviterer Nordstil til at gå på opdagelse i deres omfattende designunivers.

Man må sige, at 2020 og starten af dette år har været præget af aflysninger, udskydelser og usikkerhed for messebranchen. Men med et omfattende hygiejne-koncept, ønsker Nordstil til sommer igen at stå klar med et væld af produkter, trends og inspiration. 

Da Hamborgs udstillerhaller i A-området pt bliver brugt som centralt vaccinationscenter, vil Summer Nordstil for første gang blive holdt i B-hallerne.

“Siden det kun er B-hallerne, der står til rådighed til sommer, arbejder vi målrettet på at udarbejde et passende messe-koncept i samarbejde med førende industriaktører. Som altid står vores udstillere og deltageres sundhed højst på listen over prioriteringer i denne proces”, lyder det fra Philipp Ferger, group show director hos Nordstil og Tendence.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere