10.06.2020  |  Business  |  Branchenyt

Nordstil finder sted til september 2020, og Tendence følger trop til næste år

Så er der givet grønt lys. Nordstil vil blive afholdt i september 2020 i Hamburg. Tendence bliver udskudt til sommeren 2021.

Som den første forbrugsvaremesse har Nordstil siden udbruddet af COVID-19 valgt at gennemføre arrangementet fra den 5. til den 7. september i år. Beslutningen er taget på baggrund af den tyske regering og de lokale myndigheder.

Takket være et sofistikeret sikkerheds- og hygiejnekoncept har Nordstil således levet op til myndighedernes foranstaltninger. Undervejs i beslutningsprocessen har Nordstil været i tæt kontakt med udstillere og andre interessenter.

“Messer er en afgørende forretningsplatform for økonomisk udvikling særligt i disse tider. Vi er derfor meget glade for, at vi har fået lov af myndighederne til at gennemføre messen. Selvom Nordstil må undvære specielle præsentationer og komplimentære programmer dette år, grundet sundheds- og sikkerhedsmæssige forbehold, er vi i stand til at tilbyde forbrugervare-industrien sit første og tiltrængte anker”, siger Stephan Kurzawski, senior vice president hos Messe Frankfurt Exhibition

Byd Tendence velkommen til næste år 
Med en positiv feedback på at messen alligevel kan afholdes, ses en stor efterspørgsel på produkter efter måneder med aflysninger, vurderer Philipp Fergergroup show director hos Nordstil og Tendence, og understreger samtidig, at industrien således igen ser frem til at netværksudvikle gennem personlig interaktion.

Derudover meldes det ud, at Tendence vil blive udskudt til sommeren 2021 og afholdes tæt på tidspunktet for Frankurt Fashion Weekfor dermed at sikre en konceptuel relancering i livsstilssektoren. 

”Det er netop af denne grund, at vi har besluttet at lægge al vores energi i denne relancering i stedet for at koncentrere os om en udgave af Tendence i år, som kun delvist er ønsket af sektoren, og som på grund af corona ville være blevet reduceret markant”, siger Phillipp Ferger.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere