Event

Nordstil: En sikker havn for innovativt design, friske impulser og kreative kollektiver

Dimex

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
  • Staktoften 20
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 22.07.2023
Start tidspunkt: 08:00
Sted: Hamborg
Tilmeld  

Nordstil sætter kursen for sommerudgaven med en nyhed: Det helt nye B3-område er ankerpladsen for udstillere, der præsenterer sig på Nordstil for første gang eller vender tilbage igen.

Nordens skattekiste - innovativ og individuel

Velkommen ombord! Fra 22. til 24. juli sætter Sommer-Nordstil igen kursen mod Hamborg. Som centrum for Norden tiltrækker messen talrige købere og kendte repræsentanter fra design-, bolig- og livsstilssektoren. Det er her specialister og forhandlere bestiller innovative produkter til deres sortiment og sætter sejlene til den kommende sæson. Nordstil er en hjemmehavn for kreativt design, inspirerende trends, for utraditionelle produktverdener og banebrydende innovationer.

Ombord er friske ideer og et farverigt udvalg af produkter, som du ikke finder andre steder i Norden! Med sektionerne Hus & Have, Stil & Design, Køkken & Hygge, Gaver & Papirvarer samt Mode & Smykker åbner Nordstil op for en unik verden af ​​produkter, kreative koncepter til salgsstedet og effektive synergieffekter. Her venter stærke brands, små producenter, innovative start-ups, kunsthåndværkere, designtalenter og et passioneret kreativt fællesskab.

Nordens skattekiste - innovativ og individuel

Nordstil sætter kursen for sommerudgaven med en nyhed: Det helt nye B3-område er ankerpladsen for udstillere, der præsenterer sig på Nordstil for første gang eller vender tilbage igen.

Nordstil Forum tilbyder værdifuld markedsviden og praktiske forslag til forhandlerne. Fagbesøgende får praktiske tips fra brancheeksperter gennem foredrag, workshops, live- og trendpræsentationer. På Trendinseln venter aktuelle trends og kreative designkoncepter på at blive opdaget. Buddelhelden er det rigtige sted at gå efter trends til at fylde i glasset: Specielle spirituosa og originale gaveideer i flaskeformat kan smages og bestilles her. I Village viser ti udstillere på markedspladsen i fællesskab, hvordan et fantasifuldt design af salgsstedet kan opmuntre kunder til at komme ind, købe og blive hængende.

Kreative håndværksvirksomheder og usædvanligt design kan findes i Nordlichtern: Små producenter, innovative start-ups og designtalenter præsenterer deres fantasifulde produktidéer her. Alle er særligt organiseret af Design Zentrum Hamburg, hvor udvalgte designere og unge Hamburg-brands præsenterer deres bæredygtige produkter og kollektioner.

Se mere på nordstil.messefrankfurt.com

Tags: Dimex

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere