03.04.2017  |  Business  |  Branchenyt

Nordlux høster syv internationale designpriser

Den nordjyske lampeproducent Nordlux har netop vundet hele syv internationale priser.

Lampeproducenten, Nordlux, har masser at glæde sig over. Tre lamper har netop vundet hver sin iF Design Award, mens fire designs mandag er blevet hædret med hver sin eftertragtede Red Dot Awards.

- At vi nu er blevet belønnet med hele syv internationale designpriser som Red Dot og iF Design Award er et meget flot bevis på, at vi kan konkurrere på et internationalt niveau, siger Peter Terkelsen, der er direktør i Nordlux.

Han glæder sig over, at virksomhedens nye strategi har båret fugt. Nordlux har i nogen tid arbejdet målrettet med innovativt og forførende design til attraktive priser.

- Vi har gennem længere tid arbejdet målrettet med design for at differentiere os i et meget prisfokuseret marked. I 2014 søsatte vi et decideret designbrand under Nordlux-paraplyen, Design For The People. Ved at øge fokus på innovation, etablere samarbejder med dygtige, danske designere og ændre hele vores visuelle koncept er vi med Design For The People nået ud til en stor og meget designbevidst målgruppe – men stadig til en pris, hvor langt de fleste kan være med, siger Peter Terkelsen.

Tags: Priser, Vinder

Mere fra Jeanette

Jeanette Dollerup Nørgaard

Se profil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere