13.07.2016 | Navnenyt

Nordiske undertoner hos romantikkens mester, Chic Antique.

Chic Antique lancerer med deres nye kollektion Hidden Treasures nu et supplement til det fasttømrede romantiske univers, der i højere grad kan favne romantikere i norden. Nordique og Fabrique er et nyt rustikt og hyggeligt univers, der har fokus på lys, hygge og industriel patina.

Elementer
Nordique og Fabrique er nye friske grene på Chic Antique stammen og har rødder i samme romantiske univers som Chic Antique, men med et mere nordisk touch. Nordique er et lyspunkt i det nordiske univers, hvor hyggen spredes med glas i lyse pasteller kurve i bredt flet, irret sølv og store glaslanterner på en bund af beton. Derudover hyldes Fabrique med industriel patina med de velkendte factory-lamper, som nu også kommer til gulv og væg, nostalgiske lokkeænder, antique kulfarvede lanterner samt rustikke kulfarvede møbler.      

Stemning
Selv det mest romantiske univers kan kombineres med nordisk drivtømmer, genbrugsglas, beton og industrielle linjer. Du kan indrette med Chic Antique, Nordique og Fabrique i en skøn kombination for at opnå det unikke og personlige udtryk. Skab stemning og leg med kontrasterne mellem det romantiske og nordiske og indret med produkter, der klæder hjemmet og fuldender den personlige stil.

Idé
Ejer og Design Manager, Bente Kienast, fortæller: ”Jeg har længe gået med tanken om at få det nordiske gen i vores virksomhed inkorporeret i vores DNA, hvor fransk romantisk fra starten har været kernen i Chic Antiques univers. Det er nu endelig en realitet, og det glæder mig. Det er vigtigt for mig at understrege, at dette ikke er en erstatning af vores eksisterende romantiske univers, men tværtimod et supplement, der kan favne romantik, hygge og industriel patina.” 

Gå på opdagelse i Chic Antiques nordiske univers, som er karakteriseret ved lyse, lette, hyggelige og rustikke strøg, som understreger, hvor Chic Antique har sine rødder.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere