07.09.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Nordiske striber

Med Monochrome har Juna skabt et moderne tekstilunivers, der indretter soveværelset med store, farvemættede flader.

Med inspiration fra den klassiske herreskjorte sætter Juna nålestriber på sæsonens Monochrome Lines nyheder, der lanceres i lyserød, lys blå og okker med smal hvid stribe, som sammen med vævningens struktur skaber tidens taktile ‘look & feel’.

Som skandinavisk tekstilbrand udgør country living en naturlig del af Junas designinspiration - og de enkle striber, vævede struktur og douce almuefarver står netop nu stærkt i moderne interiør.

Ikke mindst i boligens tekstiler, som Juna omfavner med lanceringen af Monochrome Lines i de tre stribede varianter, der er smukke at bruge som klassisk sæt, men får endnu stærkere nordisk DNA, når de blandes med Junas bæk & bølge tern, der findes i matchende nuancer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere