29.01.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Nordic Steel

EVA SOLO præsenterer tre nye og varme kaffenyheder til Nordic Kitchen serien.

En stempelkande, en elkedel og en termokande er en smuk forlængelse af Nordic kitchen-serien, hvor inspirationen er hentet fra de nordiske designtraditioner, der blandt andet kommer til udtryk i de elegante håndtag i egetræ. Alle tre kander er i børstet rustfrit stål med håndtag i egetræ og så er de 100% drypfri.

Stempelkanden i børstet rustfrit stål med egetræs håndtag holder kaffen varm, fordi den også fungerer som termokande. Den rummer 1,0 l. svarende til 8 kopper.

Den nye termokande har en 3-lags vakuumstålindsats, som holder kaffen eller teen varm længere end de gængse termokander, og gør termokanden ekstra robust. 

Elkedlens drypfri hældetud sørger for, at der kan hældes op uden at spilde. Påfyldning af vand sker ved at hælde vandet direkte gennem låget, som derfor ikke skal fjernes - hverken når kedlen fyldes, eller når der hældes fra den. Elkedlen rummer 1,5 l.

www.evasolo.com  

Formland: E:4030

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere