19.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

New Works ansætter stærk salgsprofil

New Works ansætter Shari Rana, der med erfaring fra internationale designbrands skal bidrage til at indfri virksomhedens vækstambitioner.

Hos New Works starter året med en udvidelse af medarbejderstaben, når Shari Rana tiltræder en nyoprettet stilling som CSO. Hun vil stå i spidsen for New Works’ salgsteam med fokus på den overordnede salgsstrategi og kommercielle udvikling af brandet. 

”Med ansættelsen af Shari får vi en kompetent salgsleder, der kvag sin erfaring og sit internationale netværk vil kunne løfte New Works et niveau op. Shari bidrager desuden med en stærk personlighed og en positiv energi, som passer perfekt ind i vores team”, fortæller New Works’ CEO og Co-Founder, Nikolaj Meier. 

Med et CV, der tæller roller hos Tom Dixon, Muuto, Gubi og Hem, kommer Shari Rana med betydelig brancheerfaring indenfor internationalt salg, ledelse og strategi.

”Som virksomhed er New Works forfriskende smidig og bygget til skalering. Det er en sjældenhed blandt designbrands at være i stand til at gå ud over æstetik og have et stærkt og klart værdiforhold til partnere. New Works har formået at gøre dette fremragende gennem stor nysgerrighed og vilje til at imødekomme virksomhedernes krav i dag”, siger den nyligt ansatte CSO.  

Jeg er glæder mig til at øge den globale bevidsthed om New Works, udvide vores globale salgsteam og vigtigst af alt pleje og erhverve tætte og strategiske partnerskaber”, forsætter Shari Rana.  

New Works har eksisteret siden 2015 og er grundlagt af Nikolaj Meier og Knut Bendik Humlevik. I dag hentes 85 procent af omsætningen på eksport, og New Works er på en vækstrejse, der forventes at nå nye højder i 2021.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere