24.03.2016  |  Business  |  Branchenyt

Netbutik åbner showrooms

Møbel-netbutikken Sofakompagniet åbner permanente showrooms i København og Århus.

Efter forsøg med et Pop-Up showroom i København åbner den danske møbel-netbutik Sofakompagniet nu to permanente showrooms: et i København og et i Århus.

”I efteråret 2015 åbnede vi et Pop-Up showroom i hjertet af København. Det var for at teste hvor stor forskel det gør at have et showroom, hvor det er muligt at prøve vores møbler inden et eventuelt køb online. Til vores Grand Opening i september stod flere hundrede mennesker i kø og ventede på vi åbnede dørene - det var virkelig godt at se. Vores gæster havde glædet sig til at se vores møbler 'live', og heldigvis blev vores tre måneder lange Pop-Up eventyr en succes”, udtaler Christian Rudolph, direktør for Sofakompagniet, i en pressemeddelelse.

Læs også: Vipp åbner showroom i New York

Siden jul har Sofakompagniet brugt tiden på at finde de rigtige lokaler til de nye showrooms. I København kommer showroomet til at ligge i Den Gamle Vanilje Fabrik på Amager, mens det i Århus kommer til at befinde sig på Søren Frich Vej i Åbyhøj.

Fredag den 8. april åbner showroomet i København, og cirka en måned efter åbner det i Århus.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere