30.06.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Nemt og præcist

Mensura køkkenvægten fra Rosti har LED-display og vejer op til 10 kilogram med 1 grams interval. Skålen er fremstillet i ABS, den rummer 600 ml og fungerer som låg, når vægten ikke er i brug. 

Mensura betyder ’at måle’ på latin, og formålet med serien er netop at måle hurtigt og præcist. Kvaliteten er høj, og produkterne er solide og kan bruges i mange år. 

Der kan skiftes mellem flere måleenheder, og vægten har tarafunktion. Kan tændes manuelt og slukker automatisk. Fire L-formede silikonefødder i samme farve som vægten er placeret under bunden.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere