28.04.2022  |  Business  |  Branchenyt

NCS Colour lancerer 100 nye standardfarver

For første gang siden 2004 går farveudvikleren NCS Colours farvesystem fra 1.950 til 2.050. De har nemlig lige lanceret 100 nye farver i afdæmpede akromatiske nuancer. 

Formålet med de nye farver er at give forbrugeren flere valgmuligheder og mere frihed til at give indretningen et personligt touch.

Ifølge Elin Askfelt, der er CEO hos NCS Colour, repræsenterer farverne et vigtigt punkt for virksomheden.

“Vi sætter en ære i at forbedre ‘The Natural Colour System’ og dens fysiske og digitale udvikling. De 100 nye tilføjelser er en vigtig milepæl for os”, siger hun.

De nye farvetilføjelser er inddelt i fire farvekategorier; White Delight, Nordic Midtones, Great Greys og Blackish Elegance.

“De nye farver fokuserer grundlæggende på nuancer mellem gul og rød. Denne del af NCS’ farvehjul indeholder beige, brun og pink”, skriver NSC Colour i en pressemeddelelse.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere