11.05.2023  |  Interior  |  Belysning

Naturens smukke formsprog

Crystal Stone kollektionen fra Hadeland Glassverk er en udsøgt serie af mundblæste, organiske lamper inspireret af de smukke former, der findes i naturen. Disse unikke lamper fører til en verden af frosne isformationer, eroderede klipper, blidt afrundede klipper og vand i bevægelse.

Ligesom stenene formes af vand, vind og vegetation, former dygtige glaspustere hver lampe i hånden. De arbejder med den glødende masse af glas i konstant bevægelse for at understrege det naturlige udtryk. Spillet mellem glas, lys og farve skaber noget helt særligt, og de dæmpede nuancer harmonerer med naturens egen palet, der skifter med årstiderne.

”Vi har baseret vores arbejde på former fra Hadeland Glassverks unikke arkiv og brugt naturen som den vigtigste inspirationskilde," lyder det.

Lamperne fås i 3 forskellige størrelser 250 mm, 300 mm og 350 mm. Alle lamper er unikke og derfor varierer de noget i form og størrelser. Ophæng i messing, stål eller sort.

www.hadeland.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere