19.05.2020  |  Bloom  |  Brugskunst

Naturens egne motiver

Pernille Folcarellis motiver har fokus på den lokale botanik og den store mangfoldighed og æstetisk, der ligger i naturen.

Pernille Folcarellis kollektion af trykte blade, græsser og stængler indfanger et øjeblik af naturens yndefulde og dekorative karakteristika, hvor skal minde os om den enkle skønhed, man finder derude. Farverne er støvede og falmede som en eng på en solrig, diset dag. 

Alle motiver begynder med indsamling af planter til håndtrykte billeder, som bliver videreudviklet til limited edition tryk, postkort, tekstile vægophæng, tapeter, serveringsbakker og servietter. Alt er produceret i Danmark eller Sverige i papir, birketræ eller tekstil fra FCS-certificeret bæredygtig skovdrift og dyrkning.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere