26.11.2018  |  Interior  |  Branchenyt

Naturen slår rødder på Formland Spring 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

Naturens nuancer, naturmaterialer, genbrug og originalitet skyder frem på Formland Spring, når designduoen STUDIE FLYHELSTED hylder naturen og inviterer de besøgende indenfor på trendzonen 'A Kind of Nature' 31. januar til 3. februar 2019 i MCH, Herning.

Interiør- og designmessen Formland skyder året i gang med et dyk ned til rødderne, til det nære og til det autentiske. 'A Kind of Nature' er navnet på forårets trendzone, der med sine 275 kvadratmeter vil fremhæve naturen som vores evige og uudtømmelige inspirationskilde og fundament af ro og harmoni i en utryg og kompleks verden. Her kan de besøgende gå på opdagelse i et univers, hvor naturlige overflader og teksturer i samspil med stilleben skabt ud fra udstillernes produkter inviterer indenfor til mange timers inspiration.

Designduoen, som står bag trendzonen, består af indretningsarkitekt Mille Fly og fotograf Sofie Helsted. Til seneste Formland-messe i august begavede de os med 'freaky crazyness' under temaet 'House of Freakebana' i en iscenesat farveeksplosion. På den kommende messe tager deres fokus en 180 graders drejning.

- Naturen er omdrejningspunktet for vores eksistens og har derfor et naturligt fokus. Vi søger naturmaterialer og håndlavede produkter, som giver os en fornemmelse af noget originalt og ægte. Vi søger produkter med et personligt udtryk og en historie, der rammer os, forklarer Mille Fly.

Naturens trends i farver og materialer

'A Kind of Nature' har rødder i 70'erne og 80'erne, hvor naturmaterialer som sisal, kork og hessian var dominerende. Trendzonen er et naturligt boost af inspiration og næring i en tid, hvor forbrugeren stiller større krav til bæredygtighed, materialevalg og anvendelsesmuligheder, og trendzonen skal derfor tage forbrugeren med til en opdateret udgave af en tid, hvor der var større fokus på ro, harmoni og autenticitet fremfor klimakrise, digitalisering og 'fake news'.

Trendzonen 'A Kind of Nature' kan opleves i Hal D på Formland Spring 31. januar-3. februar i MCH Messecenter Herning

Tags: Formland

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere