22.12.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Næste generation af røreskåle

Med nye, trendy farvetilføjelser relancerer Rosti nu Victoria-skålen. Det er Jacob Jensen Design, som står bag formgivningen af Victoria, der med sit tidløse design og sin uomtvistelige kvalitet markerer sig stærkt og sikkert. Som den næste generation af røreskåle.

Med Victoria har man fx gjort skålens sider, tuden og dens ergonomiske håndtag endnu stærkere, ligesom håndtaget er blevet udstyret med et praktisk hul, så skålen også kan ophænges. 

Desuden er skålens bund blevet udstyret med to drænkanaler, som sikrer, at al vand kan løbe af, når skålen sættes i opvaskemaskinen.

Skålen fås både i de klassiske farver Red, White samt Black og i trendy farver som Dusty blue, Nordic green, Humus og Curry.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere