26.09.2019  |  Dining  |  Branchenyt

Når der skal pizza på bordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når der skal pizza på bordet. Skal der pizza på bordet, er det nye RAW skærebræt fra aida et oplagt valg til serveringen.

aida lancerer nu et nyt RAW skærebræt i smukt og solidt teaktræ. Det bløde, organiske design fremhæver træets smukke årer, mens formgivningen gør skærebrættet til et oplagt valg, når der skal pizza på bordet - eller til servering af tapas, smørebrød m.m.

Vejledende pris: 379,- DKK.

RAW er moderne design til bord og køkken - lækkert tilbehør i et enkelt, råt design, som fremhæver og hylder materialerne i deres rå og enkle form. Christiane Schaumburg-Müller er med under hele designprocessen, og RAW bærer tydeligt præg af hendes skarpe sans for mode, æstetik og design.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller produkter til fotografering, kontakt Oxholm Communication på tlf. +45 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere