16.07.2021  |  Interior  |  Design

Når der skal flages

Dannebrog bruges, hver gang danskerne skal fejre og holde fest – både privat og i andre sammenhænge. Det gælder fødselsdage og en lang række andre festlige lejligheder, hvor vi gerne hejser flaget eller stiller det frem på bordet.

Novoforms bordflag blev designet med disse festlige øjeblikke i tankerne. For danskerne er nemlig gode til at fejre selv små begivenheder. 

Bordflaget er 40 cm højt og er udført i FSC-certificeret europæisk hvideg og kraftigt bomuldsstof. Det er designet af Kristian Jakobsen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere