08.11.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Når dagene bliver kortere, skal varmen holde længere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efterårsnyhed fra Nordic Kitchen

Bladene falder af træerne, dagene bliver kortere, og i bedste nordiske stil er mørket og kulden over os. Nu kommer tiden, hvor lyset og varmen er savnet. Den nye termokande fra Nordic Kitchen-serien er udsprunget af den nordiske designtradition med en enkel funktion for øje – at holde din kaffe eller te varm.

Termokanden er produceret i sort kunststof og har en vakuumstålindsats, der holder på varmen og gør kanden ekstra robust og slagfast. Håndtaget af egetræ med afrundede kanter giver et godt greb ved servering, og hældekanten i rustfrit stål gør kanden 100 % drypfri.

Egetræet er den gennemgående træsort i hele serien, som vi også kender fra den ikoniske sorte kasserolle med det lille egetræshåndtag. Termokanden er nem at rengøre. 

Direkte link til produkter link til hele serien finder du her

Eva Solo Nordic Kitchen termokande

  • En del af nordic kitchen serien
  • Fremstillet af sort kunststof, rustfrit stål og greb af egetræ.
  • Rummer 1 l.
  • Vejledende udsalgspris 799,95 DKK

Nærmeste forhandler oplyses på telefon 36 73 20 60. 

Se også www.evasolo.com. 

Eva Solo A/S er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler, producerer og markedsfører en lang række kvalitetsprodukter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo.

Tags: Eva Solo A/S

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere