18.10.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Musthaves til julens småkager og konfekt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når de lækre småkager kommer rygende varme ud af ovnen, og når julens småkager og konfekt skal pyntes, er det nødvendigt med en god afkølings- og bagerist.

Blomsterbergs Bagerist med non-stick belægning er praktisk og funktionel, fordi ristens net er så fintmasket, at selv små kager kan stå fint og køle af uden at falde igennem eller stå skævt.

Risten kan også anvendes til kager, konfekt og desserter, der skal have et drys flormelis eller pyntes med glasur eller chokolade.

Til opbevaring af småkagerne har Blomsterbergs også netop lanceret elegante kagedåser i metal.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa og mange, mange flere. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere