14.02.2020  |  Business  |  Branchenyt

MUNK Collective lukker

Resultatet har ikke kunne møde virksomhedens høje ambitionsniveau, så derfor lukkes der ned henover et par måneder mens der sælges ud af varerne i et ophørsudsalg.

Det hele startede med en butik. i 2012 åbnede Hans Peter Munk en design- og interiørbutik med navnet MUNK på Christianshavn i 2012. Butikken blev hurtig populær og Hans Peter Munk fik ideen om at skabe et brand med egne møbler og designobjekter, og da han havde god erfaring fra branchen og gode kontakter etablerede han MUNK Collective – et designfællesskab for unge talentfulde designere og arkitekter.

”MUNK Collective er en platform for unge aspirerende designtalenter fra hele verden, der alle deler vores passion for moderne klassikere og godt design. Størst af alt vil vi sige tak til de designere og arkitekter vi har haft glæden af at arbejde sammen med. I har udfordret vores gængse måde at designe produkter og vist at design både kan være funktionelt, æstetisk flot og tilgængeligt for en bred skare af mennesker”, lyder det fra Hans Peter Munk og hans team i en pressemeddelse omkring lukningen, og de fortsætter: ”Vi ønsker også at give en kæmpe tak til vores forhandlere og samarbejdspartnere, som gennem årene har troet på brandet og været vores allierede i øjenhøjde med forbrugerne.”

Ophørsudsalg

Den endelige lukkedato er endnu ikke fastlagt, men MUNK Collective holder de næste par måneder ophørsudsalg i butikken i Store Kongensgade hver torsdag til lørdag.

Ophørsudsalg med op til 70 % rabat

Torsdag-fredag kl. 12-18

Lørdag kl. 11-15

I MUNK Collective butikken, Store Kongensgade 57D, 1264 København K og på www.munkcollective.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere