14.03.2019  |  Business  |  Branchenyt

MUNK collective åbner showroom, butik og webshop!

Lokaler på Store Kongensgade skal lægge rum til firmaets nye showroom og butik.

MUNK Collective, der tidligere har holdt til i Klosterstræde, er nu flyttet til Store Kongensgade til større lokaler, og åbner snart op med showroom og butik i ét.

”Vi glæder os til at vise vores møbler frem i præcis den kontekst og æstetik, som vi selv ser dem i”, fortæller stifter Hans Peter Munk til Designbase.

Showroomet åbner på adressen Store Kongensgade 57b i Indre København. I det nye showroom kan man se hele MUNK collectives kollektion udstillet, og fornemme samspillet mellem de forskellige produkter. 

MUNK collective er som navnet fortæller et kollektiv af designere og arkitekter udvalgt af stifter Hans Peter Munk ud fra en fælles æstetik. Tanken er at skabe et kommercielt designkollektiv, hvor fællesskabet af designere, forhandlere og forbrugere inspirerer hinanden til at blive endnu bedre.

www.munkcollective.com   

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere