14.09.2022  |  Dining  |  Table top

Moomin-vinter

Denne vinter præsenterer Moomin by Arabia 2022 sin sæsonkollektion ‘Vinter’ i pastelfarver med et krus og skål, og den byder på et gensyn af den mærkelige karakter og sportsfreak Hr. Brisk.

Illustrationerne til vintersæsonnyheden stammer fra Tove Janssons tegneserie fra 1955 om Mumifamiliens vintereventyr, der opstår fordi de afviger fra deres tradition om at gå i vinterhi. På humoristisk vis fortælles, hvad der sker for Mumidalens beboere, når de oplever vinteren for første gang. 

Faktisk anser Mumierne vinteren som noget eksotisk, da de ikke oplever den normalt. Derfor går det også ret dårligt for familien, da de forsøger sig med at lære vintersport, men de overkommer deres begyndervanskeligheder med deres vanlige åbenhed og høje humør. Hr. Brisk er også en sjælden gæst på  Moomin by Arabias stelkollektioner. Sidste gang han var illustreret på et krus var i 2010. 

www.moomin.com

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere