03.06.2019  |  Furniture  |  Branchenyt

Montana relancerer Panton-klassiker

Møblet er oprindeligt designet til restaurant Varna i Aarhus og har desuden været med i James Bond filmen The Spy Who Loved Me fra 1977.

Tilbage i 1971 designede Verner Panton det modulære Pantonova sofasystem, der består af tre forskellige siddemoduler: Linear, Concave eller Convex, som kan anvendes alene eller kombineres i forskellige formationer som eksempelvis en halvcirkel, en bølge eller i S-form.

Sofaen fås med hynder i læder i farverne Brandy og Black og i velour i farverne Aubergine, Camel og Sky såvel som i vævet tekstil fra Kvadrat i farverne Black, Sand og Shell.

www.montanafurniture.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere