18.05.2021  |  Business  |  Branchenyt

Montana Furniture på købseventyr

Montana Furniture køber møbelvirksomheden Engelbrechts som et led i virksomhedens forretningsstrategi om at styrke sortiment og profil på kontraktmarkedet. Med opkøbet får Montana adgang til stoleserier som KEVI og CHAIRIK.

Joakim Lassen, Peters søn, har stået i spidsen for den familieejede, Montana Furniture siden 2015. Virksomheden er kommet styrket igennem coronakrisen og har oplevet en vækst på ordretilgang og omsætning på mere end 25 procent i de seneste ni måneder. Montana er i den gunstige situation, at købet udelukkende finansieres for egne midler. 

”Ikonisk og kvalitetsbevidst design, indenfor siddemøbler gør Engelbrechts til det rette opkøb for Montana. Vi ser især, at stoleserierne KEVI og CHAIRIK kan gøre sig godt sammen med Montanas produkter på kontraktmarkedet, samtidig er vi overbevist om at specielt KEVI-stolen vil få succes på retailmarkedet” fortæller Joakim Lassen. 

For grundlægger af Engelbrechts, Morten Engelbrecht, er det en nøje gennemtænkt beslutning at overdrage det livsværk han startede i 1989 til Montana Furniture. 

”Det har ikke været nogen nem beslutning at videregive det, jeg har oparbejdet gennem 32 år, men jeg synes, at de to virksomheder og produkter komplementerer hinanden godt. Derudover ser jeg frem til at samarbejde med Joakim Lassen og ikke mindst til at kunne koncentrere mig fuldt ud om produktudvikling,” siger Morten Engelbrecht. 

Integrationen af Engelbrechts i Montana Furniture effektueres over de næste 12 måneder. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere