02.07.2019  |  Dining  |  Table top

Monstera-mania

Dækkeservietterne fra LIND DNA i recycled læder lanceres nu i en helt ny form.

Monstera deliciosa er en af de mest hypede grønne tendenser for tiden og har kunnet ses i mode- og livstilsbilledet gennem flere år. Den grønne plante, der derfor også har fået tilnavnet bloggerplanten er flot, skulpturel og nem at holde.

Nu gør LIND DNA det muligt at dække op med dækkeservietter og glasbrikker i samme form som de karakteristiske monsterablade. Materialet er som med LIND DNAs andre dækkeservietter recycled læder af vegetabilsk garvet kernelæder fra overskudsproduktion af møbler, tasker, sko og lignende.

Serien der fås i fire grønne nuancer, består af dækkeservietter, glasbrikker og en mellemstor størrelse, der passer til en kagetallerken, frokosttallerken eller til brug unde en vase.

www.linddna.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere