25.12.2020  |  Business  |  Branchenyt

MobilePay og GoGift lancerer fremtidens gavekort

Med få klik kan du give et personligt udformet gavekort til den, du holder af. Det er gavekortet, som aldrig bliver væk, og en række kendte brands er med fra start.

Du vil gerne give en gave, måske en lampe, nogle bløde velourpuder eller et tilskud til en ny sofa. Nu vil MobilePay gøre det nemt og hurtigt at købe og give et gavekort i en personlig indpakning. Gavekortet bliver aldrig væk, men kan altid findes på telefonen. 

Sammen med Nordens førende gavevirksomhed GoGift har MobilePay lavet en digital gavemarkedsplads. Det er GoGift, der distribuerer gavekortene med varer og oplevelser til MobilePays danske brugere.

Brugeren går blot ind i appen under ’Gaver’ og vælger det ønskede gavekort. Der er derpå tre måder at give gavekortet: Man sender det med det samme. Man sætter et senere leveringstidspunkt på. Eller man skriver en gavekode ind på et fysisk gavekort, så modtageren selv kan indløse det i appen. Lidt senere bliver det også muligt for brugeren at sende gavekortet til sig selv.

”Vi har sammen med MobilePay skabt en innovativ gavemarkedsplads, hvor man meget let kan give en personlig gave. Vi tror, at det kan blive fremtidens måde at give gaver på. Vi smidiggør den normale gavegivning og gør den mere sjov og overskuelig”, siger Henrik Ravn, CEO hos GoGift, der er ejet af Nordisk Film og en del af Danmarks største mediekoncern, Egmont: 

”Vi introducerer samtidig en ny type hverdagsgaver i form af mikrogaver. Den kode har ingen hidtil knækket. Nu får danskerne mulighed for nemt og impulsivt at overraske eller takke venner og familie med en personlig lille her-og-nu-gave, helt ned til 20 kroner. Det kunne godt blive et hit, fortsætter han.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere