MIYABI x HERMAN
En skarp knivserie udarbejdet efter japanske standarder i samarbejde med kokken, Thomas Herman.
Knivserien Miyabi x Herman produceres på ZWILLINGs fabrik i byen Seki, Japan efter japanske standarder. Knivene er for dig, der ønsker holdbare og vedvarende skarpe knive,
som let og ubesværet skærer gennem alle typer madvarer.
"Det vigtigste redskab i et køkken er for mig, skarpe knive. Skarpe knive højner niveauet i køkkenet uanset om du er amatør eller professionel kok. Med Miyabi har jeg sammensat de
bedste komponenter med tanke på skarphed, et balanceret ergonomisk håndtag, der ligger godt i hånden - alt fremstillet i et minimalistisk og tidsløst design."
Thomas Herman, kok.
Knivbladene er smedet i 65 lag stål.
De 65 lag stål danner stålets smukke Damaskdesign.
Stålets kerne har en hårdhed på 60 Rockwell.
De ergonomiske, afbalancerede skafter er skabt i det smukt årede Pakka træ, der ligger godt i hånden.