09.11.2018  |  Interior  |  Table top

Minimalistisk og perfekt til blomster

Eva Solo har skabt en Legio Nova vase, der passer perfekt til de store buketter, der er oppe i tiden netop nu. Samtidig ønsker man at sætte fokus på bæredygtige blomster.

Store buketter er en trend i boligindretningen. Det har Eva Solo set, og således har man skabt en Legio Nova vase, der kan bære de store buketter.
Vasen er minimalistisk, så den kan passe ind i de fleste hjem, og så er den stor. ”Meningen er, at den skal kunne rumme alle de smukke papegøjegræsser, eukalyptusgrene og store smukke blomster, der ses netop nu”, fortæller Mia Saks fra Eva Solo.

Samtidig har man indgået et samarbejde med det bæredygtige blomsterlandbrug Flor, der har til huse uden for Roskilde. De to kvinder, der står bag Flor, har lavet nogle små film, der er at finde på Eva Solos hjemmeside, og hvor de fortæller om, hvordan man eksempelvis kan bruge bolde af hønsenet frem for oasis, der er giftigt, hvordan man kan tørre blomster og mikse dem med friske, hvordan man sammensætter en buket med videre.

”Vi vil gerne slå et slag for de bæredygtige buketter med en lang holdbarhed. Der bruges mange ressourcer på at fremstille blomster, så det handler om, at buketterne skal holde længst muligt, ligesom det er bedre at benytte lokale blomster frem for blomster, der er transporteret verden rundt”, lyder det fra Mia Saks.

”De små film kan vises på alle Social Media platforme, og kæderne kan også vise dem på deres hjemmesider som inspiration til deres kunder”.
Overskriften for Eva Solo-kampagnen er ”Lasting flowers” – blomster med omtanke. ”Det handler om at give værdi til forbrugerne – med en sympatisk bagtanke, nemlig at man tænker sig om, inden man køber blomster”.

Legio Nova vasen matcher selvfølgelig Legio Nova stellet og lysestagen, der, som vasen gør med blomsterne, får lysene op i højden, og Mia Saks fortæller, at man har planer om at udvide serien til foråret.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere