06.09.2018  |  Interior  |  Dekoration

Minimalistisk nattergal

Med inspiration fra H.C. Andersens klassiske eventyr nyfortolker designbrandet, Aviendo Fairy Tales, klassisk dansk design. Den finurlige træfigur Nightingale er ingen undtagelse og skal bringe elegance og glæde ind i boligen.

Nightingale, der er designet af Mikkel Lang Mikkelsen og Borg Brückner fungerer ikke kun som et dekorativt objekt, men virker også som en fløjte. Og med materialer som gummitræ, BPA-fri silikone og rustfrit stål er Nightingale både miljøvenlig og uden skadelige stoffer. Sammen med Nightingale fås eventyret om Nattergalen, som er omskrevet og smukt illustreret.

Nightingale fås i seks farver; black, cool grey, sunglow, terracotta, midnight blue og rose cloud, og kan kombineres med den illustrerede bog om eventyret.

www.aviendo.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere