12.11.2021  |  Business  |  Branchenyt

Messe: Skandinavisk stil er mere end stilrene former

Den ottende februar genåbner Stockholm Furniture & Light Fair genåbner dørene til februar med temaet "BEing Scandinavian", der udforsker det typisk skandinaviske ud over de sædvanlige konventioner.

Efter to års pause åbner Stockholm Furniture & Light Fair igen dørene for besøgende fra hele verden. Det sker 8. februar, hvor holdet bag messen har taget en tur rundt i det redaktionelle indhold på messen for at fremhæve og hylde det skandinaviske på alle platforme.

“Skandinaverne er verdenskendte for ligestilling, innovation og en pillet æstetik, men her er også meget sort, og en mørk humor og åbenhjertighed, der ofte glemmes. Vi vil gerne udforske den side i årets tema BEing Scandinavian og derfor bad vi designeren Martin Bergström om at lave årets inspirationsudstilling. Det han skaber, bevæger sig altid ud over det accepterede", siger Sanna Gebeyehu, concept and product owner for Stockholm Furniture & Light Fair og Design Week.

Martin Bergström er multikunstner og designer, kendt for sine karakteristiske og håndlavede mønstre inden for mode, boligindretning og tekstiler.

“Da jeg blev bedt om at lave inspirationsudstillingen til Stockholm Furniture & Light Fair, stod jeg midt i en sump i en nationalpark uden for Stockholm. Jeg er ofte i den slags miljø så det var ikke mærkeligt i sig selv, men det blev et oplagt udgangspunkt for samarbejdet. Jeg vil skabe en mærkelig og poetisk verden, et sted for eftertanke i grænselandet mellem dag og nat. I Finland findes der et særligt ord for denne tilstand; Kaamos. Det er selve kanten af mørket, lige før det vender og lyset kommer frem”, siger Martin Bergström.

Inspirationsudstillingen BEing Scandinavian placeres midt i indgangspladsen, hvilket betyder, at det første alle besøgende og udstillere vil opleve, er en fortolkning af det typisk skandinaviske. Her vil der være plads til møder, refleksion og inspiration. Den prisvindende kok Sami Tallberg er desuden inviteret til at fortolke BEing Scandinavian gennem en vegansk menu serveret i udstillingenscaféen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere