03.05.2021  |  Business  |  Branchenyt

Messe Frankfurt aflyser årets Tendence – for anden gang

Grundet de stadigt igangværende coronarestriktioner samt det deraf følgende forbud mod arrangementer og messer i Tyskland, bliver Tendence for anden gang i træk aflyst.

Messen skulle have fundet sted i slutningen af juni måned. “Vi har besluttet, selvom det er alt andet end let for os at aflyse Tendence for anden gang. Det giver os kun mere grund til, at vi sammen med vores udstillere og besøgende koncentrerer os om det kommende forår og messerne Ambiente, Christmasworld og Paperworld. Og i juli, hvor vi som vi sædvanlig planlægger Nordstil i Hamborg”, siger Stephan Kurzawski, bestyrelsesmedlem hos Messe Frankfurt.

Messe Frankfurts onlineplatforme i forbrugsvareindustrien, Conzoom Solutions og Nextrade, vil tilbyde de nationale og internationale detailhandlere alternativer til inspiration, trendinformation og bestilling samt hjælp til selvhjælp i disse udfordrende tider indtil næste forår.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere