Jobopslag

Medarbejder til kundeserviceafdeling

Piffany Copenhagen

www.piffany.eu

  • info@piffany.eu
  • +45 70666670
  • Bymosevej 17, 3200 Helsinge, Denmark
Se profil  
Stilling:
Ansættelses­forhold:
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sjælland
Oprettelses­dato: 09.02.2021
Søg job  

Vi vækster fortsat og skal derfor bruge flere folk til vores organisation.

Lige nu skal vi bruge en medarbejder til vores kundeservice afdeling. Du skal have bred erfaring med kundekontakt, ordrebehandling og kunderelaterede opgaver. 

Du har god kendskab til Navision eller Business Central, eller andet lignende system. Du taler engelsk og gerne tysk. Det vigtigste er at du brænder for administrativt arbejde og elsker struktur. 
 
Jobbet er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men kan også være deltid. Jobbet er i Helsinge, og vi foretrækker at du bor indenfor en radius af 30km.

Vi har som sagt stor vækst, og hvis du kan lide en flad organisation med utraditionel tilgang til tingene, er dette stedet for dig! 
 
Vi arbejder på at styrke vores samlede arbejdsgange og processer, så der er rig mulighed for at være med til at præge udviklingen og fremtiden, i en spændende virksomhed med masser af fart på.

Send mig en besked hvis du er interesseret i stillingen, og kontakt mig gerne for en uddybning af jobbet. Jeg kan kontaktes på mk@piffany.eu eller på tlf: 4949 8080.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere