02.05.2022  |  Dining  |  Udstyr

Med praktiske detaljer

Muubs Yami-serie er ikke blot en smuk tilføjelse til køkkenet og på bordet, den er designet med fokus på gode funktioner og praktiske detaljer. 

Muubs har udvidet den populære kollektion, så man nu også kan vælge mellem skærebræt, ostebræt og salatsæt. Serien består i forvejen af smørebræt, brødbræt, tapasbræt og tapas-bestiksæt. Alle dele er fremstillet i karboniseret ask, der giver træet et rustik look og en flot, mørk farve.

Det æstetiske design er ikke blot smukt og lækkert at røre ved, men også anvendeligt. Skærebrættet har en praktisk rille, der holder kødsaft inde på brættet. Håndtaget er udformet, så man har mulighed for at hænge skærebrættet op og dermed gøre det til en del af køkkeninteriøret. 

De dekorative riller i ostebrættet går igen fra de øvrige dele i serien og fungerer også som opsamler for krummer. Med salatsættet er overskudssaften ikke længere noget problem, da de fine, runde huller lader saften løbe igennem, når man tager salaten fra skålen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere